Pentru comenzi > 150 lei + TVA livrare GRATUITA. Bonus: transport dus-întors gratuit pentru reparații!

Placa aer conditionat ?

Diagnoză gratuită pentru prima placa de aer conditionat ! - Alătură-te celor peste 120 de profesioniști. Reparăm, comercializăm sau Buy-Back placa aer conditionat.
Daikin
Midea
Hitachi
Hisense
Mitsubishi
Gree
LG
Fujitsu

Volt Electro Lab

Oferim o gamă completă de servicii pentru placa electronică a aparatului tău de aer condiționat
* Diagnosticare: Vom identifica rapid și precis problema cu placa electronică a aparatului tău de aer condiționat. * Reparații: Reparăm cu grijă placa aer conditonat, folosind piese originale. * Înlocuire: Vrei o alta placa aer conditionat ? Perfect, o vom înlocui cu una nouă sau recondiționată, compatibilă cu modelul aparatului tău.
De ce să ne alegi noi:

De ce să ne alegi noi:

* Profesionalism: Avem la activ peste 2000 de placi electronice de aer conditionat reparate * Garanție: Oferim garanție 6 - 12 luni pentru toate reparațiile și înlocuirile * Prețuri competitive: Oferim prețuri competitive pentru toate serviciile noastre * Serviciu rapid și eficient: Ne străduim să oferim un service rapid și eficient pentru a vă reduce timpul de nefuncționare a aparatului de aer condiționat.
Coduri de eroare - plăci aer condiționat
Eroare E1, E2, E3, E4, E7, E9 - Vortex E5
Eroare DF
Samsung eroare C4
Eroare F0
Daikin U4
Beneficii:Beneficii:

Beneficii:

Nu lăsa problemele cu placa aer conditionat să iți strice vara! Contactează-ne astăzi și vom rezolva problema rapid și eficient.

Contactați-ne acum !

Pentru a obține o ofertă de preț sau pentru a programa o reparație, clic pe următoarele: